Sonja van Rijck

Opleiding

registratienummers

vervanging bij ziekte

Referenties


Bekijk hier ons gastenboek of plaats een reactie


Oudere recensies:


Iedere avond schrijf ik 3 dingen in een boekje waarvoor ik dankbaar ben. Vanavond sta jij erin!
Lejla S | Geplaatst 10-10-2017


Wow! Alsof ik in Lourdes ben geweest!
Koert H. | Geplaatst op 19-12-2015


Sonja. Niet mijn beste jaar. Toch ook lichtpuntjes. Mijn dank aan jou, dat ze er kwamen.
Ton B | Geplaatst op 05-06-2015


Vandaag heerlijk de week begonnen met een behandeling bij Zest for Life. Voor mij HET beste medicijn!
Lorette P | Geplaatst op 19-10-2015


Heerlijk weer relaxed na een massage van Sonja.
Nieky V | Geplaatst op 15-10-2015


Fijn dat je twee keer achtereen een gaatje voor me hebt gemaakt, omdat het in mijn bil was geschoten. Ik was al bang dat ik de halve marathon niet uit zou kunnen lopen, maar het is toch gelukt! Met dank.
Marc B. | Geplaatst op 12-10-2015


Met een rug en nek die echt té vast zaten, op wolken weer naar buiten gelopen. Heerlijk, betaalbaar en makkelijk af te spreken met de agenda op haar site.
josephine de B.| Geplaatst op 10-09-2010


Graag wil ik mijn positieve ervaring delen over Yogamassage. Mijn eerste gedachte was dat het een beetje zweverig was, maar ik ben blij dat ik de stap genomen heb. Hier is overigens wel sprake van een zeer geslaagde combinatie van een erg goede masseuse in combinatie met een bijzondere vrouw met wie je over veel uiteenlopende dingen kunt praten. Na 1,5 uur Yogamassage voelde ik mij wezenlijk anders, had het warm en was op een relaxte manier vermoeid. Heb vervolgens een paar uurtjes geslapen en ben heerlijk opgewekt en energiek opgestaan. Mijn lichaam voelde soepel en aangenaam en ik voelde een rust in mij. Heel bijzonder. Ik zie nu ook duidelijk de koppeling tussen mijn energieniveau en geestelijke emoties. Een fijn gesprek gehad bij een kopje thee. Ik weet wat me te doen staat. Voel me minder gestressed en heb weer vertrouwen. Ben heel benieuwd hoe het zich na een aantal sessies verder zal gaan ontwikkelen.
Roland | Geplaatst op 18-08-2010


Nog nooit een massage gehad en wilde dat ook wel eens ervaren. Hier en daar rond gekeken en uiteindelijk voor Zest for Life gekozen. Waarom? Het tarief voor 's avonds en in het weekend is niet hoger. Een intake die niet van de massagetijd afgaat. Dat zijn al 2 pluspunten, maar ja, het gaat om de massage zelf. Zelf ben ik nogal verlegen en kan nogal opzien tegen het ontmoeten van vreemde mensen. Bij Sonja voelde ik mij erg op mijn gemak. Over de massage ben ik meer dan tevreden. 90 min genoten! Ik kom zeker nog een keer langs. Niet omdat ik pijnklachten heb maar omdat het gewoon fijn is en dat heeft het lichaam af en toe toch ook nodig.
Robbie v.d. M | Geplaatst op 31-03-2010


Een geweldige massage, heerlijk en rustgevend, een zeer goede behandeling door een rustige dame, voor herhaling vatbaar.
Peter D. | 01-02-2010


Als je echt een goede massage wilt, kan ik je deze dame aanbevelen! Een geweldige en correcte dame, die echt met je bezig is, gedurende de gehele massage, gewoon perfect! Ik kijk er altijd naar uit om weer te gaan.
Wil V.| Geplaatst op 25-11-2009